فناوری سازه های پیش ساخته یا مودولار فلزی (LSF)(2)


بهرنگ دیلمقانی تیر ۲۰, ۱۴۰۰ 23 دقیقه مطالعه
iOS 14

در این قسمت مزایای سیستم LSF را بررسی خواهیم کرد و اینکه چرا باید از این نوع سیستم ها استفاده کرد

امنیت سازه

   این یک واقعیت است که سازه های LSF نسبت به سازه های معمولی دارای وزن کمتری می باشند ، که باعث می شود ساخت سازه بسیار سریعتر انجام گیرد.
در این صورت مدت زمان ساخت و همچنین سود در سطح هزینه نیز یه راحتی قابل محاسبه می باشد. همچنین به دلیل سبک بودن ساختار سازه های LSF، بارهای وارده به پی کاهش می یابد که احتمال وقوع مشکلات بعدی را کاهش می دهد، که یکی از این مشکلات می تواند ترک ها و موارد دیگر باشد.
   همچنین یکی از مزایای LSF، مربوط به کم بودن وزن سازه های LSF، در بازسازی ساختمان ها یا افزایش ۱ الی ۲ طبقه ای ساختمان می باشد ، زیرا بار وارده بر سازه به طور قابل ملاحظه ای کمتر خواهد بود.

رقابت بر سر بودجه

   با این که نیروی کار مورد استفاده در این نوع کارها تخصصی تر و در نتیجه گران تر است ، اما در واقع ، به دلیل کاهش نیرور انسانی هزینه های کمتری نیز پرداخت می شود. در این صورت سرعت نصب و ساخت و ساز نیز افزایش پیدا می کند.
   با استفاده از LSF ، می توان از قالب های سنتی ساخت و ساز فراتر رفت و از تکنولوژی های نوین نیز استفاده کرد.

سرعت ساخت

   قبلا به سرعت ساخت و ساز نیز اشاره شد که یکی از دلایل اصلی آن سبک بودن سازه ها می باشد.
   عدم اجرای سازه بتنی ، باعث حذف مرحله صبر کردن برای خشک شدن می شود ، مدت زمان طراحی کاهش می یابد، مراحل بتن ریزی و اصلاحات حذف می شود. تخمین زده شده است که این کاهش زمان ها بیش از ۵۰ درصد در مقایسه با ساخت و ساز معمولی عملکردی مثبت داشته است.

کیفیت بالاتر در مقایسه با  مصالح دیگر

   با تلفیق نکات قبلی، به راحتی می توان فهمید که به نیروی انسانی کمتری احتیاج است، زمان لازم برای ساخت بسیار کمتر از مدت زمان ساخت به روش سنتی است و همچنین هزینه ای که در بخش کاهش نیروی کار صرفه جویی می شود را می تواند تا حدی در سایر موارد سرمایه گذاری کرد.
   بنابراین امکان افزایش کیفیت ساخت وجود دارد و می توان از آن هزینه ها در عایق های حرارتی و صوتی بهتر استفاده کرد.

آسایش و راحتی

   که یکی از اصلی ترین مزایای سیستم LSF فراهم سازی رفاه و آسودگی می باشد.
   تصور کنید که در یک محیط کاملاً مطبوع زندگی می کنید که نیازی به صرف هزینه زیادی برای گرمایش یا سرمایش ندارید. این راحتی یک مسکن با ساختار فولادی است.

LSF ، پایداری و  دوستار محیط زیست         

  • در یک کار معمولی چه مقدار آب در هنگام ساخت از بین می رود؟
  • چه مقدار چوب در فرآیند قالب سازی هدر می دهد؟
  • برای حمل این همه مواد سنگین چند وسیله حمل و نقل و در نتیجه مصرف سوخت لازم است؟
  • چه مقدار آلودگی صوتی در سایت ایجاد می شود که در محله پخش می شود؟
  • به خصوص در دامنه ها یا زمین های ناپایدار ، مقدار وزنی که روی خاک ها وارد می شود؟
  • چه مقدار از مصالح به کار رفته ، از جمله ماسه ، گچ و….هدر رفته و به عنوان ضایعات ساختمانی دور ریخته می شود؟

و اما این ها فقط در مراحل ساخت و ساز می باشد.

 
   اما حالا به سمت ساخت LSF می رویم. وزن یک دیوار در سازه های LSF می تواند کمتر از ۱۰٪ وزن یک دیوار ساخته شده با مصالح سنگی و یا اجری باشد. صرفه جویی در انرژی را که در حمل و نقل و بلند کردن مصالح تصور کنید. هدر رفت مصالح در سایت به حداقل می رسد و میزان ضایعات نهایی در پایان روند ساخت به شدت کاهش می دهد.
   علاوه بر این، استفاده از سیستم های اتصال مکانیکی، استفاده از ملات های که سریع خشک می شوند برای نمای خارجی ، قرارگیری آسان لوله ها و سیم های برق به دلیل عدم نیاز به سوراخ کاری های متعدد و بسیاری از تکنیک های دیگر استفاده آسان و سریع از LSF، به طور قابل توجهی میزان نیروی کار و در نتیجه زمان مورد نیاز برای اتمام کار را کاهش می دهد ، کاهش سر و صدا ، حرکت مداوم وسایل نقلیه و سایر تأثیرات آن در مجاورت نیز کاهش می یابد.
  تمام مصالح مورد استفاده در سازه و عایق حرارتی ،از شرکت های مجاز و معتبری تهیه می شوند.
  • بعد از آماده شدن ساختمان، برای داشتن یک خانه با عایق بندی مناسب چقدر انرژی صرف می کنید؟
  •    از آنجا که گچ رطوبت داخلی را تنظیم می کند ، چه تاثیری بر مبلمان ، تجهیزات برقی و مهمتر از همه بر سلامت خانواده شما خواهد داشت؟
  • اگر مجبورید تغییراتی ایجاد کنید ، چه مقدار از ضایعات قابل استفاده مجدد است؟
  • آیا می دانید کل مصالح استفاده شده در سازه و عایق حرارتی ساختمان LSF قابل بازیافت یا استفاده مجدد به طور کامل است؟

اهمییت بازسازی

   وزن کم فولاد و سایر مصالح مورد استفاده در LSF ، این روش را به روشی بهینه و مناسبی برای بازسازی ساختمان های قدیمی تبدیل می کند.
   به ویژه در برخی مناطق خاص شهری، دستیابی به برخی از مصالح دشوار است زیرا این مناطق در مراکز تاریخی شهری و یا مناطقی با بافت های فرسوده و راه های کم عرض می باشد.
   همچنین استفاده از مواد سبک تر ، مشکلات حمل و نقل و ارتفاع را کاهش می دهد.
   همچنین ، وزن کم مصالح به کار رفته ، اغلب نیاز به تقویت ساختار ساختمان را از بین می برد. در بعضی موارد ، این مزیت ها ، LSF را به تنها گزینه ممکن برای تقسیم فضاها یا افزودن طبقه جدید تبدیل می کند.
   تعویض سریع کف های چوبی یا سقف های تخریب شده در سازه های LSF به راحتی انجام می گیرد.

ماندگاری

   ساختار سازه های LSF با داشتن چند صد سال عمر بسیار بالایی نسبت به هر روش سازنده دیگر دارد. به زودی تعمیر و نگهداری در این نوع ساختمان ها بسیار کمتر است و هر زمان که لازم باشد مداخله ای انجام شود به دلیل سادگی هزینه کاهش می یابد.
برچسب‌ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Rating*