مجموعه معماری Klein Dytham با طراحی خارق العاده نمای خارجی فروشگاه Cartier مجددا در بین رقبای بین المللی خود عرض اندامی کرده است
مجموعه معماری Klein Dytham با طراحی و اجرای نمایی از جنس چوب که دارای الگوی بر اساس بلوک های سه بعدی بهم پیوسته می باشد این حس و قابلیت را به فروشگاه داده است تا که به صورت جداگانه در شب بتواند به وسیله روشنایی خیره کننده همچون طلایی در وسط ژاپن و در تقاطع مشترک با نایک و اپل بدرخشد.
معرفی فروشگاه Cartier واطلاعات زیر برگرفته شده از مجله Dezeen می باشد که توسط گروه پنجره گرد آوری شده است
ایجاد تضاد نمای فلزی و شیشه ای
هدف از طراحی نمای ساختمان تضاد نمای بیرونی فلزی و شیشه ای ساختمان های اطراف بود.
در یک گوشه نمای چوبی بر تن ساختمان و با ظرافتی خاص تنیده شده و عنصری گرم و بافت صمیمی را به نمای خیابان اهدا کرده است.
پنجره های چوبی به عظمت طلا
پنجره هایی با قاب طلایی در کنار فروشگاه قرار داده شده است تا حس طلا و خاص بودن بیش از بیش نمایان شود
چوب های به کار رفته در نما به وسیله گونه ای از سرو بومی تهیه می شود که معمولا در مناطق مرکزی ژاپن رشد می کنند. چوب ای که از آن در ساخت معابد و قلعه های تاریخی استفاده می شود و به دلیل گرم بودن رنگ ان برای این پروژه انتخاب شده است که این انتخاب ها باعث شده نگاه به این بنا بیشتر از مدرن بودن به سنتی بودن گرایش پیدا کند.
بهترین نتیجه با کمک استانداردهای سبز
در ساخت این نما بیش از ۲۵۰۰ واحد چوبی دست ساز به کار رفته است.
صنعتگری یکی دیگر از محورهای اصلی طراحی این پروژه بود که هدف آن ارجاع رویکرد صنعتگرانه برند جواهرات و همچنین یادآوری تاریخچه صنایع دستی ژاپن بود.
فاصله نما بیرونی با سطح بدنه ساختمان ۲۰۰ میلی متری بوده و در چارچوبی که برای اتصالات نما طراحی و ساخته شده است از آلومینیوم بازیافتی استفاده شده است.
استفاده از آلومینیوم بازیافتی و الوارهای چوبی بیشتر تاکیدی است برای ایجاد و دریافت استانداردهای پایدار خانه های سبز.
مدیر بخش طراحی این استودیو می گوید:
برای اینکه نشان دهیم فرهنگ ما،فرهنگ محافظ محیط زیست هست ،سعی کردیم بسیاری از متریال های مصرفی را از مواد بازیافتب تهیه کنیم و این نشان دهنده عظمت برند جواهرات Cartier محسوب می شود.”