۵ اختراع عجیب نیکولا تسلا که هرگز ساخته نشدند


عرشیا دیلمقانی اسفند ۱۲, ۱۴۰۰ دقیقه مطالعه
iOS 14

۵ اختراع عجیب نیکولا تسلا که هرگز ساخته نشدند

تسلا از ماشین امواج مصنوعی گرفته تا دوربین فکری ایده های جالبی داشت.

نیکولا تسلا یکی از بزرگ‌ترین مخترعان تاریخ است که کارهایش تخیل نسل‌های ساکن در دنیایی را که او در ساخت آن کمک کرده، تسخیر کرده است. به عنوان دارنده بیش از ۲۷۰ اختراع در ۲۷ کشور – از جمله ۱۱۲ اختراع تنها در ایالات متحده – تسلا به درستی جایگاه خود را در تاریخ به دست آورد. با این حال، هر یک از اختراعات تسلا به تولید نرسید. با در نظر گرفتن این موضوع، ما سوابق را بررسی کردیم و هفت مورد از عجیب‌ترین اختراعات تسلا را پیدا کردیم که هرگز ساخته نشدند.

انتقال انرژی بی سیم

به عنوان کسی که تقریباً به طور کامل با برق مرتبط است، نباید تعجب آور باشد که بسیاری از پتنت های تسلا در زمینه تولید و انتقال برق هستند. چیزی که بسیاری از مردم نمی دانند این است که تسلا همچنین سعی کرد برجی بسازد که برق را از طریق هوا منتقل کند. او حتی جی پی مورگان سرمایه دار آمریکایی را برای تامین مالی ساخت برج واردنکلیف در ساحل شمالی لانگ آیلند، که تسلا امیدوار بود برای انتقال برق به شهر نیویورک تطبیق دهد، جذب کرد.

مورگان از هزینه طرح انتقال برق خودداری کرد و از تامین مالی بقیه پروژه امتناع کرد، که تسلا مجبور شد در سال ۱۹۰۶ آن را رها کند و یک دهه بعد در سال ۱۹۱۷ برج واردنکلیف را ویران کرد.

کشتی‌های هوایی مافوق صوت با برج‌های برقی بی‌سیم و زمینی

هنگامی که شارژ بی سیم معرفی شد، احساس انقلابی داشت. در همین حال، نیکولا تسلا، همه ما را به خاطر کوچک اندیشی سرزنش می کند. در سال ۱۹۱۹، تسلا ایده خود را برای یک کشتی هوایی مافوق صوت که به طور کامل توسط انتقال الکتریکی بی‌سیم از برج‌های زمینی کار می‌کرد و می‌توانست ۴۰۰۰۰ فوت (۱۲۱۹۲ متر) از زمین و با سرعت ۱۰۰۰ مایل در ساعت (۱۶۰۹ کیلومتر در ساعت) پرواز کند، توضیح داد. سفر از نیویورک به لندن در کمتر از چهار ساعت.

نیروی دریایی کنترل از
راه دور

در حالی که تسلا بیشتر به دلیل کارش با برق شناخته می شود، این تنها حوزه ای نیست که او در آن کار می کرد. یکی دیگر از زمینه های اصلی کار تسلا، فناوری نظامی بود. مانند آلفرد نوبل، تسلا معتقد بود که بهترین راه برای جلوگیری از جنگ این است که آن را برای شرکت کنندگان کاملاً بیهوده یا چنان فاجعه آمیز جلوه دهد که هیچ کس آنقدر دیوانه نشود که دوباره به جنگ برود.

با در نظر گرفتن این موضوع، تسلا قایق کوچکی را اختراع کرد که می توانست با سیگنال های رادیویی آن را شروع کند، متوقف کند و هدایت کند. او امیدوار بود که با حذف انسان‌ها از معادله، «ساخت کشتی‌های جنگی [sic] متوقف می‌شود و فوق‌العاده‌ترین توپخانه‌ای که در آب شناور است، بیشتر از اینهمه ضایعات آهن مفید نخواهد بود».

دوربین فکر

یکی از عجیب‌ترین ایده‌های تسلا این بود که می‌توان از افکار خود عکس گرفت.

در سال ۱۹۳۳، او به خبرنگاران در ژورنال پست کانزاس سیتی گفت:

«در سال ۱۸۹۳، در حالی که درگیر تحقیقات خاصی بودم، متقاعد شدم که یک تصویر مشخص که در فکر شکل می‌گیرد، باید با عمل بازتابی، تصویر مربوطه را روی شبکیه ایجاد کند که ممکن است توسط دستگاه مناسب خوانده شود.

حالا اگر درست باشد که یک فکر تصویری را بر روی شبکیه منعکس می‌کند، مسئله صرفاً روشن کردن همان ویژگی و گرفتن عکس و سپس استفاده از روش‌های معمولی است که برای نمایش تصویر بر روی صفحه نمایش وجود دارد.

«اگر بتوان این کار را با موفقیت انجام داد، آن‌گاه اشیایی که فرد تصور می‌کند به وضوح بر روی صفحه نمایش منعکس می‌شود و به این ترتیب، هر فکری از فرد قابل خواندن است. در این صورت ذهن ما در واقع مانند کتاب های باز خواهد بود.»

بدیهی است که فرآیندهای فکری اینگونه کار نمی کنند، اما ما آنقدر چیزها در مورد مکانیسم بیولوژیکی تفکر و آگاهی انسان نمی دانیم که نمی توانیم به طور قطع بگوییم که تسلا درگیر چیزی نبوده است.

پرتو مرگ

یا پرتو صلح، همانطور که تسلا آن را نامیده است.

تسلا بر این باور بود که با شتاب دادن ایزوتوپ‌های جیوه به ۴۸ برابر سرعت صوت، پرتوی حاصل می‌تواند انرژی کافی برای نابودی کل ارتش‌ها در فاصله‌ای تولید کند که فقط با انحنای زمین محدود می‌شود.

ظاهراً تسلا سعی کرد این ایده را در سال‌های قبل از مرگش به چندین دولت از جمله ایالات متحده بفروشد، اما اتحاد جماهیر شوروی تنها کسی بود که آن را آزمایش کرد و هرگز نتایجی را که تسلا انتظار داشت به دست نیاورد.

که احتمالاً چیز خوبی است، با توجه به همه چیز.

برچسب‌ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Rating*